rekruteren

zoals het u past.

Ontdek onze flexibele rekruteringsformules.

bind een echte expert voor lange tijd.

Randstad Professionals helpt u bij de invulling van uw vacatures. Dankzij gespecialiseerde consultants die zelf expert zijn in het vakgebied waarin ze rekruteren. Onze experts adviseren u over het ideale wervings- en selectietraject en werken het samen met u uit.

 

 

tijdelijke nood aan een specialist?

Hebt u tijdelijk nood aan een specialist of een gespecialiseerd team? Dan kan Randstad Professionals u een voorstel doen voor projectsourcing.

Dat houdt in dat onze experts gedurende opeenvolgende periodes bij verschillende bedrijven aan de slag zijn. Zij leren er doorlopend nieuwe producten, werkmethodes en bedrijfsomgevingen kennen, zodat hun werkervaring continu toeneemt.

Doordat het contract afgesloten wordt met Randstad Professionals, behouden de specialisten dezelfde werkgever en dus hun anciënniteit. Snel doorgroeien of zich toeleggen op één functie: onze experts bepalen zelf het tempo van hun loopbaan. Waar nodig zorgt Randstad Professionals voor opleiding.

 

project voor een freelancer.

U kunt ze inzetten via Randstad Professionals. De freelancers behouden hun professionele vrijheid maar worden geruggensteund door Randstad Professionals. Wij staan hen bij tijdens de opstart als zelfstandige, bij prospectie voor projecten, met begeleiding en uitbetaling.

Onze freelancers zullen zich, zorgenvrij en supergemotiveerd, 100% inzetten voor uw project!

 

kwaliteitslabel federgon

Randstad Professionals Projectsourcing is gecertificeerd door Federgon.