persoonlijk,

maatwerk en souplesse.

N°1 in connecting professionals.

n°1 in connecting.

Persoonlijk netwerk/persoonlijke benadering, professionaliteit, ambitie, maatwerk en souplesse: dat zijn de redenen waarom Randstad Professionals nummer 1 is in het verbinden van professionals met elkaar.

persoonlijke toewijding.

Persoonlijke toewijding. Een deel van ons selectieteam focust op uw bedrijfsnoden, een ander deel concentreert zich op contacten met kandidaten. Goed samenspel tussen beide levert u het beste van 2 werelden: een expert die perfect berekend is op zijn taak én past in uw bedrijf.

professionals voor professionals.

Onze specialisten hebben ervaring en affiniteit met uw vakgebied. En ze weten wat dienstverlening in human resources betekent.

mensen die houden van een uitdaging.

Onze experts, uw medewerkers, hebben van huis uit al heel wat in hun mars. Bovendien bouwen ze doorlopend ervaring en knowhow op in verschillende bedrijfsdomeinen. U krijgt de beste mensen in huis, die ook nog eens met zorg worden omkaderd.

maatwerk.

Randstad Professionals biedt een oplossing voor úw bedrijfsnood: grotere volumes van hetzelfde profiel, continue nood aan extra resources, een groot project...

flexibele aanwervingsformules.

U kunt kiezen voor een contract op projectbasis, aanwerving in vaste dienst of samenwerking met een freelancer.