drie contractformules

op maat.

Vast werk? Zeker. En via Randstad Professionals vul je dat helemaal in volgens jouw persoonlijke voorkeur.

vast in loondienst bij een klant.

Interesse in een van onze vacatures bij een multinational, toonaangevend groot bedrijf, veelbelovende kmo of overheidsinstelling? Solliciteer gerust. In een vertrouwelijke, open sfeer kun je rekenen op overleg en coaching: zo begeleiden we je naar een vaste job op jouw maat bij een organisatie waar je helemaal op je plaats zit.

 

vast werken bij randstad professionals.

Wil je wél vast werk, maar schrikt werken voor één bedrijf je af? Geen probleem: combineer afwisseling met werkzekerheid. Heb je het juiste profiel, dan zetten we je met plezier op de payroll van Randstad Professionals. Zo bepaal je zelf het ritme van je loopbaan. We outsourcen je voor opeenvolgende projecten bij onze klanten. Dé manier om ervaring op te doen bij topbedrijven in uiteenlopende sectoren: je leert voortdurend nieuwe producten, werkmethodes en bedrijfsomgevingen kennen. Je mag rekenen op een motiverend loon met een fraai pakket extralegale voordelen.

 

werken als freelancer.

Via Randstad Professionals kun je als freelancer aan de slag voor topbedrijven. Zonder stress voor de volgende opdracht, want onze consultants vinden die voor jou en onderhandelen het contract. Jij bepaalt natuurlijk zelf of je een opdracht al dan niet aanneemt. Bovendien kun je rekenen op een stipte betaling: binnen 30 dagen na jouw factuur.