óók een expert

in jouw vak(gebied).

Als partner van heel wat toonaangevende bedrijven kent Randstad Professionals de markt inside out: zo hebben we vaak als eerste toegang tot nieuwe vacatures en opportuniteiten.

jobs zoeken

engineering.

Je bouwt dingen op, werkt ze uit en waakt over de processen. Dat is technisch gezien jouw specialiteit. En specialisten verdienen opdrachten op maat van hun expertise. Of je nu pas afgestudeerd bent, of al ervaring hebt.

 

interesse?

finance.

Randstad Professionals Finance beschikt over een fraai netwerk van multinationals en toonaangevende bedrijven die op zoek zijn naar gedreven financieel toptalent voor een korte en langetermijnsamenwerking.

 

interesse?

hr.

Onze maatschappij transformeert. De arbeidsmarkt evolueert mee. En ook de wetgeving (loon, verlof, pensioen, …) rond werk verandert snel. Maar mensen blíjven de motor en vaak ook het kapitaal van organisaties. Om hen optimaal te begeleiden en te ondersteunen kijken tal van multinationals, innoverende kmo’s en overheden uit naar jouw HR-expertise. 

 

 

interesse?

ict.

Ben je een gedreven analist, een passionele ontwikkelaar, een nieuwe technologieën wizard of een netwerk power ranger? Kies voor een partner met de juiste configuratie en ga als digital business enabler aan de slag in een toonaangevende organisatie.

 

interesse?

life sciences.

Is pharma jouw wereld? Is biotechnologie jouw habitat? Heb je een fascinatie voor (de ontwikkeling van) medische apparaten? Lees dan zeker verder. Want Life Sciences is een innoverend, snel evoluerend en ruim universum waar altijd halsreikend uitgekeken wordt naar specifiek hoog gekwalificeerd talent.

 

interesse?

sales & marketing.

Door je hogere opleiding en/of je ervaring in marketing, communicatie, sales of customer service mag je jezelf gerust een specialist noemen.

Wil je doorgroeien in je vak en je talent linken aan de beste bedrijven? Kies dan een sterke partner of een gelijkgestemde carrièrecoach: zo renderen jouw USP’s maximaal.

 

interesse?