geef je loopbaan een tweede adem.

Is pharma jouw wereld? Is biotechnologie jouw habitat? Heb je een fascinatie voor (de ontwikkeling van) medische apparaten? Lees dan zeker verder. Want Life Sciences is een innoverend, snel evoluerend en ruim universum waar altijd halsreikend uitgekeken wordt naar specifiek hoog gekwalificeerd talent.

 

van r&d tot klinisch onderzoek.

Ben je toe aan een uitdagende opdracht in jouw niche? Dan is je aansluiten bij Randstad Professionals Life Sciences een prima idee. Randstad Professionals is immers partner van heel wat grote pharma- en biotechnologiebedrijven. En onder het motto ‘two heads know more than one’ brengen we je graag in contact met topbedrijven die nood hebben aan jouw specifieke kennis of talent. Van R&D tot klinisch onderzoek. Van registration tot manufacturing.

 

jouw persoonlijke voorkeur.

Je kan aan de slag bij Randstad Professionals of bij een van onze klanten:

  • als vaste werknemer, 
  • voor opeenvolgende projecten,
  • of als freelancer.

 

lees meer

out of the box.

Voor de recruiters en consultants van Randstad Professionals Life Sciences is innovatie allesbehalve een buzzword. Integendeel. Met een positieve focus en veel integriteit denken ze voortdurend out of the box. Zo halen ze uit hun ruime en gespecialiseerde bedrijvenpool de opportuniteiten die jouw wetenschappelijke carrière vleugels geven.

Iets voor jou?