wij linken jou als professional én mens

aan topbedrijven.

Je bent een expert in je vakgebied, maar hoe vind je nu die droomjob die écht aansluit bij wat je kan, wil en verwacht? Hoe vind je een job die ook het beste uit jezelf haalt? En een professionele omgeving die je gelukkig maakt? Heel eenvoudig: laat je begeleiden door Randstad Professionals.

onze missie?

Persoonlijk bijdragen tot jouw loopbaan.

Bij Randstad Professionals zijn we niet alleen geïnteresseerd in jouw expertise, we willen je ook als mens goed leren kennen. Want dat is een even belangrijke voorwaarde om je te matchen met een bedrijf waar je je helemaal thuisvoelt. En dát is de toegevoegde waarde die Randstad Professionals je biedt.

laat je begeleiden door een expert.

Randstad is méér dan werving en selectie. Sinds 1994 bieden we naast de klassieke uitzendarbeid via Randstad Professionals een extra service aan multinationals en toonaangevende bedrijven: een kwaliteitsnetwerk van hoog opgeleide vakexperts die specifieke kennistaken kunnen invullen.

óók een expert in jouw vak(gebied).

Als partner van heel wat toonaangevende bedrijven kent Randstad Professionals de markt inside out: zo hebben we vaak als eerste toegang tot nieuwe vacatures en opportuniteiten.

vind een job

junior of senior.

Onze carrièrecoaches helpen je werk te vinden op jouw niveau

Onze recruiters hebben voeling mét en ervaring ín jouw vakgebied: ze begrijpen dus als geen ander waarover jij het hebt. Dit vertaalt zich in een persoonlijke aanpak: we leren jou, je capaciteiten en je interesses eerst goed kennen via testen en gesprekken. En dan filteren we er samen die jobs en die bedrijven uit die echt bij je passen.

ga de uitdaging aan

jouw persoonlijke voorkeur.

Je kan aan de slag bij Randstad Professionals of bij een van onze klanten:

  • als vaste werknemer, 
  • voor opeenvolgende projecten,
  • of als freelancer.

 

lees meer