randstad professionals.

hoe het allemaal begon.

Randstad Professionals in België door de jaren heen.

1977...

Wanneer de eerste all-in-one home computer, de Commodore PET, wordt gepresenteerd, ontstaat Polydesign vanuit studiebureau Comprimo, actief in engineering, de bouw, elektro-instrumentatie, mechanica en informatica. In 1980 volgt de Waalse tegenhanger Interdesign

hoe het ooit begon...

1994
Randstad neemt Polydesign en Interdesign onder haar vleugels en beschikt vanaf dan over een flexibele pool gespecialiseerde werknemers die zich toeleggen op specifieke kennistaken.

1995
Polydata wordt opgericht, gespecialiseerd in ICT.

2000
De bedrijven gaan op in Yacht, een Randstad Holding-bedrijf en werkbemiddelaar voor topprofessionals in ICT en technologie. Yacht ziet van nabij toe op de professionale ontwikkeling van zijn medewerkers, door middel van kennismanagement, internationale ontwikkeling en human resources-tools.

2002
Yacht start met een derde specialisatie: Finance.

2004
De projectmatige activiteiten van Yacht in België worden gegroepeerd en gaan verder onder de naam Randstad Professionals.

2008
Randstad Holding en Vedior smelten samen. Smartforce, Sapphire, Expectra, Expectra Life Sciences ressorteren voortaan onder Randstad Professionals.

2009
Randstad Professionals richt zich nu tot hoger opgeleide profielen uit vier sectoren ICT, Finance, Engineering en Life Sciences.

2010
Randstad Holding bestaat 50 jaar. Randstad Professionals voegt HR toe als specialisatie.

2012
Randstad Professionals breidt uit naar Werving en Selectie van hoogopgeleiden. Deze tak omvat ook Insel, dat zich specifiek richt op de werving en selectie van ingenieurs en technische bachelors.
Tevens wordt Sales & Marketing opgenomen in het servicepakket.


kwaliteitslabel.

2016
Randstad Professionals behaalt het kwaliteitslabel 'Federgon Projectsourcing Certified'. Daarmee zijn we door Federgon, de Federatie van HR-dienstverleners, gecertificeerd voor project sourcing.